PRODUSE SECOND HAND EN-GROS


În cazul in care sunteti in postura de a cumpara prima data de la noi, aveti posibilitatea sa vedeti produsele dorite, dintre cele existente pe stoc.

Haine Second Hand Italia: haine second hand sortate pe categorii si varietati ( ex.: camasi, bluze, rochii, fuste, sacouri, pantaloni stofa, pantaloni jeans, geci, tricouri, articole sportive, mix de sezon, mix calitate extra, etc), ambalate in saci transparenti de catre partenerii externi.

Haine Second Hand Austria: Coleta Originala - suntem in parteneriat direct cu societate ce aduna coletele din Austria - pungi, pungute, saci din anumite districte din Viena, Innsbruck si Graz. În coleta originala, puteti descoperi/gasi pe linga haine si articole de imbracaminte pentru femei, barbati si copii si genti/posete, jucarii, bijuterii, articole de casa (perne, pilote, lejerii pat, pardele, etc), articole pentru uz casnic. Putem onora comenzi indiferent de cantitate. La solicitare expresa si comanda ferma putem livra tir-ul direct la sediul (depozitul) clientului !

Atat in categoria de produse sortate (provenienta Italia) cat si in coleta originala (provenienta Austria) se regasesc atat produse de firma ale unor brand-uri cunoscute precum Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, UCB (Beneton), Sysley, Levi’s, Next, Guess, Hollister, Diesel, etc, dar si brand-uri locale.